Poharos finomság recept

Hozzávalók:
- személyenként 4-4 babapiskóta
- 1 dl meggylé vagy cukorral ízesített kávé
- 1 doboz mascarpone (25 dkg-os)
- 4 evőkanál porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 dl felvert habtejszín
- két meghámozott, apró kockákra vágott narancs
Elkészítése:
A babapiskótákat megforgatom a meggylében, vagy cukorral ízesített kávéban és elkészítem a krémet: a mascarponét kikeverem a porcukorral, ízesítem a vaníliás cukorral, beleforgatom a felvert habtejszínt és az apró kockákra vágott narancsot.
Szép pohárba kanalazok egy réteg krémet, rárakom a méretre tört piskótát, befedem krémmel és még egy sor piskótával, majd megint krémmel.
A tetejét kockázott naranccsal és kevés csokireszelékkel díszítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »