Mogyorós csokis tallér recept

Hozzávalók:
- 1 tábla étcsokoládé
- 15 szem mogyoró
- 0,3 dl főzőtejszín
Elkészítése:
Egyszerű elkészíteni, hűtőben tárolva sokáig eláll.
Gőz felett felolvasztjuk az étcsokoládét és hozzáadjuk a főzőtejszínt. Amikor ezzel elkészültünk, a szilikonos muffinformába öntjük a keveréket, majd beletesszük a mogyorót. (Készíthetjük sótlan amerikai mogyoróval is.) Hűtőbe tesszük és, ha megszilárdult a kinyomjuk a formából.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »