Mogyorós csokis tallér recept
Hozzávalók:
- 1 tábla étcsokoládé
- 15 szem mogyoró
- 0,3 dl főzőtejszín
Elkészítése:
Egyszerű elkészíteni, hűtőben tárolva sokáig eláll.
Gőz felett felolvasztjuk az étcsokoládét és hozzáadjuk a főzőtejszínt. Amikor ezzel elkészültünk, a szilikonos muffinformába öntjük a keveréket, majd beletesszük a mogyorót. (Készíthetjük sótlan amerikai mogyoróval is.) Hűtőbe tesszük és, ha megszilárdult a kinyomjuk a formából.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »

