Meggyes babapiskóta recept
Ők is elkészítették
 
                            Hozzávalók:
- 20 dkg magozott meggy
- 22 db babapiskóta
- 1 pici fahéj
- 1 ek. porcukor
- 10 dkg étcsokoládé
- 0,5 dl olaj
Elkészítése: A meggyet lecsepegtetjük, majd apróra vágjuk. Összemorzsolunk 2 babapiskótát, majd az egészet összekeverjük egy pici fahéjjal és porcukorral. Két babapiskóta közé teszünk egy kis tölteléket, majd a tetejét bevonjuk csokimázzal.
Csokimáz: Vízgőz fölött megolvasztjuk az étcsokit és belekeverjük az olajat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
 
											
											 
											
											
