Marcipános csokibomba recept

Hozzávalók:
- 100 gr natúr marcipán
- egy tábla étcsoki bevonó
- fél csomag aszalt szilva
- piskóta korongok
Elkészítése:
A korongra rányomkodunk egy kis adag marcipánt, rá a szilvát. Veszünk egy másik korongot, arra is teszünk egy kis marcipánt, majd rányomjuk a szilvás korong tetejére. Így lesz egy hamburgerforma. A csokit gőz felett felolvasztjuk, majd ha elég folyós lett (olajjal folyósíthatod), beleöntjük egy széles csészébe, vagy olyan edénybe, amibe könnyen tudunk mártogatni. Kanálra tesszük az elkészült “hamburgereket”, majd megfürdetem a csokiban. Mikor még nem szilárdul meg rajta a csoki, szórunk rá egy kis kókuszreszeléket.
Tipp:
Ebből a mennyiségből kb 30 darab jön ki.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »