Marcipános csokibomba recept
Hozzávalók:
- 100 gr natúr marcipán
- egy tábla étcsoki bevonó
- fél csomag aszalt szilva
- piskóta korongok
Elkészítése:
A korongra rányomkodunk egy kis adag marcipánt, rá a szilvát. Veszünk egy másik korongot, arra is teszünk egy kis marcipánt, majd rányomjuk a szilvás korong tetejére. Így lesz egy hamburgerforma. A csokit gőz felett felolvasztjuk, majd ha elég folyós lett (olajjal folyósíthatod), beleöntjük egy széles csészébe, vagy olyan edénybe, amibe könnyen tudunk mártogatni. Kanálra tesszük az elkészült “hamburgereket”, majd megfürdetem a csokiban. Mikor még nem szilárdul meg rajta a csoki, szórunk rá egy kis kókuszreszeléket.
Tipp:
Ebből a mennyiségből kb 30 darab jön ki.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

