Málnahab recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 narancs
- 2 dl habtejszín
- 1 evőkanál mascarpone
- 1 evőkanál porcukor
- 10 dkg málna
Elkészítése:
A narancsot felkarikázzuk.
A habtejszínt a porcukorral habbá verjük, majd belekeverjük a mascarponét és a málnát.
A krémet habzsákból nyomjuk a narancsra.
Tipp:
Ezzel a krémmel piskótát is tölthetünk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »