Keksztojás recept
Hozzávalók:
- 40 dkg háztartási keksz (darált)
- 15 dkg porcukor
- 20 dkg margarin
- 5 ek lekvár/ dzsem
- 3 dkg cukrozatlan kakaópor
- 10 dkg kókuszreszelék
- 1 kávéskanál ételfesték (piros)
- 1 kávéskanál ételfesték (zöld)
- 1 kávéskanál ételfesték (sárga)
Elkészítése:
A margarint a porcukorral és a kakaóporral kikeverjük, hozzáadjuk a darált kekszet és a lekvárt és jól össze gyúrjuk. A kókuszreszeléket 3 felé vesszük, az egyiket beszínezzük pirossal, a másikat zölddel, a harmadikat sárgával.
Masszából tojásformákat alakítunk ki és a különböző színű kókuszreszelékbe belehempergetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »



