Kekszes krémes recept

Hozzávalók:
- kocka alakú háztartási keksz
- 3 cs vaníliás pudingpor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 14 ek cukor
- 2 ek liszt
- 25 dkg margarin
- 1,5 l tej
- 1 cs zselatin
- kb 30 * 22 cm-es tepsi
Elkészítése:
A pudingport, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot és a lisztet kevés tejjel csomómentesre elkeverjük. Beleöntjük a többi tejbe és sűrűre főzzük. Amikor forr a krém belekeverjük a tojások felvert habját és az eldarabolt margarint, és jól kikeverjük. Még forrón, óvatosan a tepsibe sorban kirakott kekszre merjük, nem öntjük, mert elmozdulnak a kekszek. Majd a tetejét is szép sorjában kirakjuk keksszel. Ha kihűlt egy éjszakára hűtőbe tesszük, azalatt az idő alatt a keksz megpuhul és nagyon szépen lehet szeletelni. Nagyon egyszerű, könnyű elkészíteni, és nagyon finom sütemény! Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »