Kekszes krémes recept

Hozzávalók:
- kocka alakú háztartási keksz
- 3 cs vaníliás pudingpor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 14 ek cukor
- 2 ek liszt
- 25 dkg margarin
- 1,5 l tej
- 1 cs zselatin
- kb 30 * 22 cm-es tepsi
Elkészítése:
A pudingport, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot és a lisztet kevés tejjel csomómentesre elkeverjük. Beleöntjük a többi tejbe és sűrűre főzzük. Amikor forr a krém belekeverjük a tojások felvert habját és az eldarabolt margarint, és jól kikeverjük. Még forrón, óvatosan a tepsibe sorban kirakott kekszre merjük, nem öntjük, mert elmozdulnak a kekszek. Majd a tetejét is szép sorjában kirakjuk keksszel. Ha kihűlt egy éjszakára hűtőbe tesszük, azalatt az idő alatt a keksz megpuhul és nagyon szépen lehet szeletelni. Nagyon egyszerű, könnyű elkészíteni, és nagyon finom sütemény! Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »