Kazetta süti recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg kristálycukor
- 2 dl víz
- 30 dkg darált háztartási keksz
- 20 dkg darált dió
- 15 dkg margarin
- 3 db ostyalap
- 10 db töltött ostya (roletti)
- 10 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
A vizet, a cukort és a margarint összeforraljuk, majd a diót és a kekszet apránként hozzákeverjük.
A masszát két részre osztjuk az egyik felébe a gőz fölött felolvasztott csokoládét adjuk és jól kikeverjük.
Összeállítás: ostyalap, fele csokoládés massza, ostyalap, a világos massza, melyre keresztbe rakjuk a töltött ostyát, erre kerül a csokoládés massza másik fele, végül ostyalappal zárjuk.
A tetejét súllyal lenyomatjuk, hűtőbe tesszük egy éjszakára, majd másnap szeleteljük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.