Kazetta süti recept

Hozzávalók:
- 30 dkg kristálycukor
- 2 dl víz
- 30 dkg darált háztartási keksz
- 20 dkg darált dió
- 15 dkg margarin
- 3 db ostyalap
- 10 db töltött ostya (roletti)
- 10 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
A vizet, a cukort és a margarint összeforraljuk, majd a diót és a kekszet apránként hozzákeverjük.
A masszát két részre osztjuk az egyik felébe a gőz fölött felolvasztott csokoládét adjuk és jól kikeverjük.
Összeállítás: ostyalap, fele csokoládés massza, ostyalap, a világos massza, melyre keresztbe rakjuk a töltött ostyát, erre kerül a csokoládés massza másik fele, végül ostyalappal zárjuk.
A tetejét súllyal lenyomatjuk, hűtőbe tesszük egy éjszakára, majd másnap szeleteljük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »