Kazetta süti recept

Hozzávalók:
- 30 dkg kristálycukor
- 2 dl víz
- 30 dkg darált háztartási keksz
- 20 dkg darált dió
- 15 dkg margarin
- 3 db ostyalap
- 10 db töltött ostya (roletti)
- 10 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
A vizet, a cukort és a margarint összeforraljuk, majd a diót és a kekszet apránként hozzákeverjük.
A masszát két részre osztjuk az egyik felébe a gőz fölött felolvasztott csokoládét adjuk és jól kikeverjük.
Összeállítás: ostyalap, fele csokoládés massza, ostyalap, a világos massza, melyre keresztbe rakjuk a töltött ostyát, erre kerül a csokoládés massza másik fele, végül ostyalappal zárjuk.
A tetejét súllyal lenyomatjuk, hűtőbe tesszük egy éjszakára, majd másnap szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »