Joghurtos- tejszínes erdei gyümölcshab recept
Hozzávalók:
- 250 ml habtejszín
- 1 kis doboz joghurt
- cukor ízlés szerint
- vaníliás cukor
- 2 marék erdei gyümölcs
Elkészítése:
A habtejszínt és joghurtot a cukorral összemixereljük, ha túl lágy adhatunk hozzá 1-2 habfixálót és a végén hozzákeverjük a gyümölcsöt.
Ezt a gyors édességet variálhatjuk bármilyen gyümölcsel, túróval vagy saját elképzelésünk szerint. A végén a pohár aljába szórtam pár szem gyümölcsöt, habzsákból a habot rányomtam és megszórtam gyümölcsel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


