Joghurtos-barackos jégkrém recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Hozzávalók:
- 70 dkg őszibarack
- 6 evőkanál méz
- 25 dkg natúr joghurt
- 1 evőkanál vaníliakivonat
- csipet só
Elkészítése:
A megmosott, kimagozott, felszeletelt őszibarackot lefagyasztjuk. Amikor megfagyott az összes hozzávalót késes aprítóba tesszük és egyneművé pürésítjük.
Jégkrémformába töltjük, vagy csak egyszerűen tartályba. Végül a mélyhűtőbe visszatéve kifagyasztjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.