Hóvirág recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 l tej
- 5 + 2 ek cukor
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 ek liszt
- 25 dkg háztartási keksz
- kókuszaroma (elhagyható)
Elkészítése:
Kevés tejben feloldunk 5 ek cukrot, hozzáadjuk a 4 tojássárgáját, majd a liszttel csomómentesre keverjük. Apránként hozzáadjuk a maradék tejet és felforraljuk.
Egy tálba összetörünk 1 kis csomag háztartási kekszet, meglocsoljuk egy kis kókusz aromával, majd ráöntjük a felforralt krémet.
A tojások fehérjét 2 ek cukorral kemény habbá verjük, majd evőkanállal rászaggatjuk egy lapos tányérra, úgy hogy maradjon közöttük hely. 20 másodpercre betesszük a mikróba (700w), majd szépen elrendezzük a krémes kekszen.
Melegen és hidegen is nagyon finom.
A hóvirág kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 24 g
Zsír: 5 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









