Hóvirág recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 l tej
- 5 + 2 ek cukor
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek liszt
- 25 dkg háztartási keksz
- kókuszaroma (elhagyható)
Elkészítése:
Kevés tejben feloldunk 5 ek cukrot, hozzáadjuk a 4 tojássárgáját, majd a liszttel csomómentesre keverjük. Apránként hozzáadjuk a maradék tejet és felforraljuk.
Egy tálba összetörünk 1 kis csomag háztartási kekszet, meglocsoljuk egy kis kókusz aromával, majd ráöntjük a felforralt krémet.
A tojások fehérjét 2 ek cukorral kemény habbá verjük, majd evőkanállal rászaggatjuk egy lapos tányérra, úgy hogy maradjon közöttük hely. 20 másodpercre betesszük a mikróba (700w), majd szépen elrendezzük a krémes kekszen.
Melegen és hidegen is nagyon finom.
A hóvirág kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 24 g
Zsír: 5 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »