Házi krémtúró recept

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 1 nagy pohár tejföl
- 1 vaníliarúd kikakpart magjai
- 2 zacskó vaníliás cukor vagy 1 kiskanál vanília aroma
- 1 citrom reszelt héja
- 0,5-1 dl tejszín (attól függően milyen lágyra szeretnénk)
- 10-15 dkg porcukor ízlés szerint
- mazsola (aki szereti)
Elkészítése:
Nagyon egyszerű a dolgunk, egy krumplinyomón áttörjük a túrót, lehet többször is, a lényeg, hogy nagyon krémes legyen a túró.
Hozzákeverjük a porcukrot, vaníliás cukrot, reszelt citromot és a vanília kikapart magjait. Elkeverjük a tejföllel és annyi tejszínt adunk hozzá, amilyen lágyra szeretnénk.
Kis poharakba töltjük és pár órara hűtőbe tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »