Házi krémtúró recept

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 1 nagy pohár tejföl
- 1 vaníliarúd kikakpart magjai
- 2 zacskó vaníliás cukor vagy 1 kiskanál vanília aroma
- 1 citrom reszelt héja
- 0,5-1 dl tejszín (attól függően milyen lágyra szeretnénk)
- 10-15 dkg porcukor ízlés szerint
- mazsola (aki szereti)
Elkészítése:
Nagyon egyszerű a dolgunk, egy krumplinyomón áttörjük a túrót, lehet többször is, a lényeg, hogy nagyon krémes legyen a túró.
Hozzákeverjük a porcukrot, vaníliás cukrot, reszelt citromot és a vanília kikapart magjait. Elkeverjük a tejföllel és annyi tejszínt adunk hozzá, amilyen lágyra szeretnénk.
Kis poharakba töltjük és pár órara hűtőbe tesszük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »