Házi krémtúró recept

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 1 nagy pohár tejföl
- 1 vaníliarúd kikakpart magjai
- 2 zacskó vaníliás cukor vagy 1 kiskanál vanília aroma
- 1 citrom reszelt héja
- 0,5-1 dl tejszín (attól függően milyen lágyra szeretnénk)
- 10-15 dkg porcukor ízlés szerint
- mazsola (aki szereti)
Elkészítése:
Nagyon egyszerű a dolgunk, egy krumplinyomón áttörjük a túrót, lehet többször is, a lényeg, hogy nagyon krémes legyen a túró.
Hozzákeverjük a porcukrot, vaníliás cukrot, reszelt citromot és a vanília kikapart magjait. Elkeverjük a tejföllel és annyi tejszínt adunk hozzá, amilyen lágyra szeretnénk.
Kis poharakba töltjük és pár órara hűtőbe tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »