Hamis gesztenyebomba recept
Hozzávalók:
- 50 dkg főtt áttört krumpli
- 12 dkg margarin
- 25 dkg cukor
- 10 dkg darált pörkölt dió
- 15 dkg darált háztartási keksz
- 2 kanál kakaó
- 1 vaniliás cukor
- izlés szerint rum aroma
- csokimáz
Elkészítése:
A krumplit megfőzzük, áttörjük, még melegen hozzáadjuk a margarint, a cukrot, a darált diót, a kekszet és a rum aromát. Két felé osztjuk, az egyik felébe vaníliás cukrot teszünk, a másik felébe két kanál kakaót. Egy tányérra rétegezzük és bevonjuk csokimázzal. Tegyük hűtőszekrénybe akkor könnyen szeletelhető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

