Gyümölcsös joghurtkehely recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 dl gyümölcs joghurt (tetszés szerint)
- 1 cs babapiskóta tallér
- 2 ek porcukor
- 1 cs étkezési zselatin
- 5 dl habtejszín
- meggy, őszibarack, eper vagy egyéb gyümölcsök tetszés szerint
Elkészítése:
A joghurtot elkeverjük a porcukorral és a zselatinnal, majd hozzáadjuk a habbá vert tejszínt és jól elkeverjük.
A kelyhek aljára teszünk egy-egy egy kanál habot, majd néhány piskóta tallért, majd újabb kanál krémet, gyümölcsöket vegyesen, majd ismét krémet.
Hűtőbe tesszük 2-3 órára amíg a piskóta megpuhul. Tetejét díszíthetjük eperrel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »