Görögdinnye torta recept
Hozzávalók:
- 3 kg görögdinnye
- 2 dl habtejszín
- 7 ek csokoládéforgács
- 8 ek franciadrazsé
- 5 ek színes cukorka
Elkészítése:
A görögdinnye alját és tetejét szép egyenesre levágjuk. Ha kész van, nagy tányérra tesszük, és teljesen meghámozzuk.
A habtejszínt kemény habbá verjük, és teljesen bevonjuk vele a dinnyét, szépen elsimítjuk késsel. A csokoládét lereszeljük, és bevonjuk vele a torta oldalát.
A tetejére rászórjuk a 2 csomag cukorkát. Legalább 4 óra hosszára hűtőbe tesszük.
Tipp:
Csak a buli kedvéért. Kánikulában nincs is ettől jobb desszert!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »


