Gesztenyés fantázia rúd recept
Hozzávalók:
- 10 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 5 dkg darált mandula
- 3 kanál rum
- 10 dkg darált keksz
- 25 dkg gesztenye massza
Díszítés
- 10 dkg ét csokoládé
- 10 dkg margarin
- 2 kanál étolaj
- 5 dkg torta dara
- 2 dkg fehér csokoládé
Elkészítése: A margarint a cukorral összekeverem, adok hozzá rumot, darált kekszet, mandulát, és gesztenye masszát. Összegyúrom, ha túl puha a tészta lehet tenni hozzá még darált kekszet. Rudakat formálok belőle, és körülbelül fél órára hidegre teszem. Közben a csokoládét a margarinnal, és az olajjal gőz fölött felolvasztom, a rudakat belemártom, és sütőpapírra rakom. Még mielőtt megdermedne rajta a csokoládé, megszórom csokidarával és porcukorral meghintem ,vagy fehér csokival díszítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

