Gesztenyés fantázia rúd recept
Hozzávalók:
- 10 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 5 dkg darált mandula
- 3 kanál rum
- 10 dkg darált keksz
- 25 dkg gesztenye massza
Díszítés
- 10 dkg ét csokoládé
- 10 dkg margarin
- 2 kanál étolaj
- 5 dkg torta dara
- 2 dkg fehér csokoládé
Elkészítése: A margarint a cukorral összekeverem, adok hozzá rumot, darált kekszet, mandulát, és gesztenye masszát. Összegyúrom, ha túl puha a tészta lehet tenni hozzá még darált kekszet. Rudakat formálok belőle, és körülbelül fél órára hidegre teszem. Közben a csokoládét a margarinnal, és az olajjal gőz fölött felolvasztom, a rudakat belemártom, és sütőpapírra rakom. Még mielőtt megdermedne rajta a csokoládé, megszórom csokidarával és porcukorral meghintem ,vagy fehér csokival díszítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

