Gesztenyepüré recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 gesztenye massza (250g)
- fél tasak vaníliás cukor
- 1 teáskanál rum, vagy aroma
- reszelt csoki
Elkészítése:
A gesztenye masszát összedolgozom a rummal és fél zacskó vaníliás cukorral. A kész masszát krumpli, vagy fokhagyma nyomó segítségével nyomom bele a tálba. A tetejére tejszínhabot teszünk, amit megszórunk egy picit vaníliás cukorral és reszelt csokival.
Tipp:
A tejszínhabot csak fogyasztás előtt tegyük rá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.