Gesztenyegolyók recept

Hozzávalók:
- 250 g gesztenyepüré
- 100 g háztartási keksz
- 1 tk holland kakaópor
- 1 tk őrölt fahéj
- 1 narancs leve
- holland kakaópor (vagy reszelt csokoládé)
Elkészítése:
A háztartási kekszet alaposan összetörjük majd hozzáadjuk a kakaóport és az őrölt fahéjat. Jó alaposan összekeverjük majd hozzáadjuk a gesztenyepürét és a narancslevet.
Mindent alaposan átkeverünk (ha túl lágy lenne a massza adunk hozzá kekszet, ha kemény lenne akkor adunk hozzá narancslevet). Nedves kézzel golyókat formázunk és kakaóporban hempergetjük meg (vagy reszelt csokoládéban).
Néhány órára hideg helyre tesszük és utána tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »