Gesztenyecsemege recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 25 dkg. gesztenyemassza
- 5 dkg. porcukor
- 5 dkg. vaj
- 5 dkg. darált dió
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 ek. rum
Elkészítése: A hozzávalókat összekeverjük, deszkára téve ízlés szerinti vastagságúra nyújtjuk, leöntjük olvasztott csokoládéval. Szikkadni hagyjuk, majd hidegre tesszük. Vékony szeletekre vágva tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.