Gazdagtorta recept

Hozzávalók:
- 25 dkg darált keksz
- 10 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1-2 evőkanál rum
- 25 dkg gesztenye massza
- 1 db konzerv őszibarack
- 2 cs. vanília puding
- 7 dl tej
- 2 dl habtejszín
Elkészítése:
A darált kekszet, a margarint, a porcukrot valamint az ebbe öntött rumot összegyúrjuk. Kibélelünk vele egy kivizezett tortaformát, hogy a peremén is legyen tészta.
Erre ráreszeljük a gesztenye masszát, amire ráhelyezzük a levétől lecsurgatott, kockára vagy cikkekre vágott őszibarackbefőttet, majd a két csomag pudingporból és a 7dl tejből főzött sűrű pudinggal bevonjuk mindezt.
Legvégül habtejszínből tejszínhabot készítünk, amit rásimítunk a tortánkra.
Jégbe hűtjük néhány órára, majd fogyaszthatjuk egészséggel. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »