Gazdagtorta recept

Hozzávalók:
- 25 dkg darált keksz
- 10 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1-2 evőkanál rum
- 25 dkg gesztenye massza
- 1 db konzerv őszibarack
- 2 cs. vanília puding
- 7 dl tej
- 2 dl habtejszín
Elkészítése:
A darált kekszet, a margarint, a porcukrot valamint az ebbe öntött rumot összegyúrjuk. Kibélelünk vele egy kivizezett tortaformát, hogy a peremén is legyen tészta.
Erre ráreszeljük a gesztenye masszát, amire ráhelyezzük a levétől lecsurgatott, kockára vagy cikkekre vágott őszibarackbefőttet, majd a két csomag pudingporból és a 7dl tejből főzött sűrű pudinggal bevonjuk mindezt.
Legvégül habtejszínből tejszínhabot készítünk, amit rásimítunk a tortánkra.
Jégbe hűtjük néhány órára, majd fogyaszthatjuk egészséggel. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »