Filléres recept

Hozzávalók:
- 6 evőkanál méz
- 15 dkg cukor
- 25 dkg margarin
- 20 dkg keserű főzőcsoki vagy tortabevonó
- 15 dkg darált dió
- 25 dkg natúr kukoricapehely
- kb 60 db mignon papír
Elkészítése:
A mézet a cukorral felolvasztjuk, majd beleolvasztjuk a margarint s ha az is felolvadt, a csokit. Ezután belekeverjük a darált diót, és mindezt sűrűre főzzük (1-2 perc).
A tűzről levéve belekeverjük a kukoricapelyhet, majd evőkanállal halmokat készítünk belőle a mignon papírokba. Kb 60 db lesz belőle, fontos, hogy még melegen készítsük a halmokat, mert különben megköt a massza.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »