Ferrero Rocher recept
Hozzávalók:
- 250 g mogyorókrémes ostya (nápolyi)
- 100 g étcsokoládé
- 3 ek nutella
- 50 g törökmogyoró
Elkészítése:
A mogyorót durvára daráljuk, vagy késes aprítóban felaprítjuk. A ostyaszeleteket alaposan összetörjük egy tálban, majd jól elkeverjük a ledarált mogyoróval.
Az étcsokoládét a nutellával vízgőz felett megolvasztjuk, majd összedolgozzuk a mogyorós masszával. Hideg helyen hagyjuk megkeményedni.
Vizes kézzel golyókat formálunk a masszából, majd meghempergetjük durvára vágott mogyoróban. Hideg helyen hagyjuk megszikkadni, és ott is tároljuk.
Tipp:
Majdnem olyan mint az igazi.. csak olcsóbb! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

