Ferrero Rocher recept

Hozzávalók:
- 250 g mogyorókrémes ostya (nápolyi)
- 100 g étcsokoládé
- 3 ek nutella
- 50 g törökmogyoró
Elkészítése:
A mogyorót durvára daráljuk, vagy késes aprítóban felaprítjuk. A ostyaszeleteket alaposan összetörjük egy tálban, majd jól elkeverjük a ledarált mogyoróval.
Az étcsokoládét a nutellával vízgőz felett megolvasztjuk, majd összedolgozzuk a mogyorós masszával. Hideg helyen hagyjuk megkeményedni.
Vizes kézzel golyókat formálunk a masszából, majd meghempergetjük durvára vágott mogyoróban. Hideg helyen hagyjuk megszikkadni, és ott is tároljuk.
Tipp:
Majdnem olyan mint az igazi.. csak olcsóbb! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »