Ferrarossi recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 evőkanál méz
- 15 dkg cukor
- 25 dkg margarin
- 20 dkg keserű főzőcsoki vagy tortabevonó
- 15 dkg darált dió
- 25 dkg natúr kukoricapehely
- kb 60 db mignon vagy muffin papír
Elkészítése:
A mézet a cukorral felolvasztjuk, beleolvasztjuk a margarint, ha az is felolvadt, akkor a csokit is hozzáadjuk. Ezután belekeverjük a darált diót és mindezt sűrűre főzzük (1-2 perc).
A tűzről levéve belekeverjük a kukoricapelyhet, majd evőkanállal még melegen halmokat készítünk belőle a papírkosárkákba. Fontos, hogy még melegen készítsük a halmokat, mert különben megköt a massza.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »