Fenyőtoboz recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 6 evőkanál méz
- 5 evőkanál cukor
- 10 dkg csokoládé
- 2 evőkanál kakaópor
- 20 dkg csokoládés kukoricapehely
Elkészítése:
A kukoricapehely kivételével az alapanyagokat felforraljuk, majd belekeverjük a kukoricapelyhet, és hagyjuk langyosra kihűlni. Egy citromfacsaró belsejét megtöltjük a masszával, és azonnal ki is fordítjuk belőle. Hagyjuk megdermedni, esetleg utána porcukorral finoman megszórhatjuk. Azonnal fogyasztható.
Tipp:
Én nem facsarót használtam hanem a muffin sütőt papírral bélelve és csak belekanalaztam, ezen kívül nekem pont nem volt itthon csokis pelyhem a natúrt használtam ,ezért egy kicsit világosabb a süti mint az eredeti recept szerint.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »

