Fenyőtoboz recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 6 evőkanál méz
- 5 evőkanál cukor
- 10 dkg csokoládé
- 2 evőkanál kakaópor
- 20 dkg csokoládés kukoricapehely
Elkészítése:
A kukoricapehely kivételével az alapanyagokat felforraljuk, majd belekeverjük a kukoricapelyhet, és hagyjuk langyosra kihűlni. Egy citromfacsaró belsejét megtöltjük a masszával, és azonnal ki is fordítjuk belőle. Hagyjuk megdermedni, esetleg utána porcukorral finoman megszórhatjuk. Azonnal fogyasztható.
Tipp:
Én nem facsarót használtam hanem a muffin sütőt papírral bélelve és csak belekanalaztam, ezen kívül nekem pont nem volt itthon csokis pelyhem a natúrt használtam ,ezért egy kicsit világosabb a süti mint az eredeti recept szerint.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »