Fahéjas krémtúró almával recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
5 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 25 dkg tehéntúró
- 1 alma
- 1 kk fahéj
- 1 citrom héja
- ízlés szerint porcukor
Elkészítése:
A túrót villával összetöröm, és a reszelt citromhéjjal simára keverem. Ízlés szerint adok hozzá porcukrot. Ha az alma elég édes, el is hagyható.
Az almát fél centis kockákra vágom, és a túróhoz keverem.
Tálaláskor meghintem a tetejét fahéjjal.
A fahéjas krémtúró almával kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 127 kcal
Fehérje: 9 g
Szénhidrát: 14 g
Zsír: 4 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 9 g
Szénhidrát: 14 g
Zsír: 4 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »


