Epres csokoládéhab recept

Hozzávalók:
- 25 dkg étcsokoládé
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg eper
Elkészítése:
Az étcsokoládét összetörjük, gőz fölé tesszük és felolvasztjuk. A gőzről levéve simára keverjük 3 tojás sárgájával. Végül belekeverjük a tojások kemény habbá vert habját, és az egészet egy mély üvegtálba (kehelybe) töltjük. Eperrel díszítjük. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy a hab összesűrűsödjön.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »