Epres csokoládéhab recept

Hozzávalók:
- 25 dkg étcsokoládé
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg eper
Elkészítése:
Az étcsokoládét összetörjük, gőz fölé tesszük és felolvasztjuk. A gőzről levéve simára keverjük 3 tojás sárgájával. Végül belekeverjük a tojások kemény habbá vert habját, és az egészet egy mély üvegtálba (kehelybe) töltjük. Eperrel díszítjük. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy a hab összesűrűsödjön.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »