Epres banáncsónak recept

Hozzávalók:
Személyenként:
- 1 db banán
- 3 gombóc eperhab
- tejszínhab
- folyékony csoki
Díszítéshez:
- pár szem eper
- citromfű levél
Elkészítése:
Banánt megpucoljuk ketté vágjuk és egy ovális tálba tesszük.
A közepébe teszünk 3 gombóc eperhabot(1 kg epret megmosunk,kezünkkel összenyomkodjuk, teszünk bele 20 dkg kristálycukrot és géppel kb 10 percig keverjük. gyenként teszünk bele 4 db tojásfehérjét és keményedésig keverjük majd fagyasztjuk).
Banán két oldalára tejszínhabot nyomunk tetejét folyékony csokival végig folyatjuk. Szeletelt eperrel és citromfű levéllel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »