Eperözön recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- Eper
- 10-15 db babapiskóta
- 1 cs. vaníliapuding
- 5 dl tej
- 3 ek cukor
- habtejszín
- 1 tábla csokoládé
- 2 ek étolaj
Elkészítése:
Ez a desszert az “eperimádatomat” tükrözi. Nem is írom, hogy mennyi kell ebből a finom gyümölcsből, mert minél több van benne, annál jobb!
Készítsük el szokásos módon a pudingot,(pudingpor, tej, cukor) és keverjünk bele sok-sok darabolt epret. A tejszínt verjük fel habbá.
A csokit gőz fölött olvasszuk fel, majd keverjük össze az olajjal.
Egy tálba tegyük bele a babapiskótákat(akár összetörve), öntsük rá az eperdarabos pudingot, erre simítsuk rá a tejszínhabot, csorgassuk rá a csokit, és díszítsük eperszemekkel a desszert tetejét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »