Eper alagút recept

Hozzávalók:
- 1 nagy csomag hosszúkás babapiskóta
- 8 dl tej
- 2 csomag eper ízű pudingpor
- 20 dkg cukor
- 25 dkg eper
Elkészítése:
A pudingport a cukorral elkeverjük, és folyamatosan hozzáadjuk a tejet. Csomómentesre keverjük, majd folyamatosan kevergetve megfőzzük, és hagyjuk kihűlni.
Miután a puding kihűlt, folpackkal bélelt gyümölcskenyér formába öntünk egy keveset. Erre ráhelyezünk egy sor babapiskótát. Ezt a folyamatot még kétszer megismételjük. Az utolsó sornál a pudingra összedarabolt epret teszünk. Miután megtelt a forma, hagyjuk a benne lévő süteményt fél órát dermedni.
Ezután kiborítjuk egy tányérra, bevonjuk a megmaradt krémmel, és felszeletelt eperrel díszítjük.
Az eper alagút kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 37 g
Zsír: 3 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »