Emeletes élvezet recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Alaphoz:
- 50 dkg darált keksz
- 5 dkg porcukor
- 10 dkg margarin
- 1 dl tej
Túrókrémhez:
- 25 dkg túró
- 5 dkg porcukor
- 1 citrom
- 2 dl habbá vert tejszín
Pudingos réteghez:
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 7 dl tej
- 5 dkg porcukor
Tejszínes réteghez:
- 4 dl habtejszín
- 5 dkg porcukor
- 5 dkg pörkölt mogyoró
Elkészítése:
Az alap hozzávalóit alaposan összegyúrjuk és egy mély tepsi aljába nyomkodjuk vékonyan, amit előtte morzsával hintettünk meg.
A túrót a porcukorral és a citrom héjával jól áttörjük, majd összeforgatjuk a tejszínhabbal és a kekszes réteg tetejére simítjuk.
A pudingport a cukorral és a tejjel a szokásos eljárás szerint felfőzzük, majd langyosra hűtjük és a túrókrém tetejére simítjuk.
Az egész tetejére simítjuk a habbá vert tejszínt, majd a tetejét mogyoróval vagy málnaszemekkl díszíthetjük.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »

