Dinnye szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg darált keksz
- 25 dkg.margarin
- rumaroma ízlés szerint
- 15 dkg porcukor
- 1 kanál baracklekvár
- 1 ü vérnarancs aroma vagy piros ételszínezék
- 1 ü mandulaaroma vagy zöld ételfesték
- tortadara
Elkészítése:
A kekszet, margarint, rumot, cukrot és a lekvárt összedolgozzuk.
Mikor kész kettőbe vesszük. Az egyik felét pirosra, a másikat zöldre színezzük, alaposan összegyúrva a masszát.
Mindkét tésztából 6-6 egyforma gombócot készítünk. A zöldeket ellapítjuk, úgy, hogy a pirosat bele tudjuk teljesen csomagolni.
A golyókat egyesével becsomagoljuk és fagyasztóba tesszük kb 15-20 percre (hogy jól megdermedjenek).
A kész golyókat 4 részre vágjuk és a piros részébe tortadarát nyomkodunk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »