Dinnye szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg darált keksz
- 25 dkg.margarin
- rumaroma ízlés szerint
- 15 dkg porcukor
- 1 kanál baracklekvár
- 1 ü vérnarancs aroma vagy piros ételszínezék
- 1 ü mandulaaroma vagy zöld ételfesték
- tortadara
Elkészítése:
A kekszet, margarint, rumot, cukrot és a lekvárt összedolgozzuk.
Mikor kész kettőbe vesszük. Az egyik felét pirosra, a másikat zöldre színezzük, alaposan összegyúrva a masszát.
Mindkét tésztából 6-6 egyforma gombócot készítünk. A zöldeket ellapítjuk, úgy, hogy a pirosat bele tudjuk teljesen csomagolni.
A golyókat egyesével becsomagoljuk és fagyasztóba tesszük kb 15-20 percre (hogy jól megdermedjenek).
A kész golyókat 4 részre vágjuk és a piros részébe tortadarát nyomkodunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »