Dinnye szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg darált keksz
- 25 dkg.margarin
- rumaroma ízlés szerint
- 15 dkg porcukor
- 1 kanál baracklekvár
- 1 ü vérnarancs aroma vagy piros ételszínezék
- 1 ü mandulaaroma vagy zöld ételfesték
- tortadara
Elkészítése:
A kekszet, margarint, rumot, cukrot és a lekvárt összedolgozzuk.
Mikor kész kettőbe vesszük. Az egyik felét pirosra, a másikat zöldre színezzük, alaposan összegyúrva a masszát.
Mindkét tésztából 6-6 egyforma gombócot készítünk. A zöldeket ellapítjuk, úgy, hogy a pirosat bele tudjuk teljesen csomagolni.
A golyókat egyesével becsomagoljuk és fagyasztóba tesszük kb 15-20 percre (hogy jól megdermedjenek).
A kész golyókat 4 részre vágjuk és a piros részébe tortadarát nyomkodunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »