Cukormentes kézműves étcsokoládé házilag recept

Hozzávalók:
- 3 evőkanál olvasztott kókuszzsír
- 3 evőkanál zsírszegény kakaópor
- 1 evőkanál természetes édesítőszer
- aszalt gyümölcsök, magok ízlés szerint
Elkészítése:
A hozzávalókat összekeverjük és szilikonos csokiformába öntjük. 3-4 percig hagyjuk hűlni, majd a tetejét megszórjuk ízlés szerint magvakkal és/vagy cukormentes aszalt gyümölcsökkel. Én szeletelt mandulával és aszalt sárgabarackkal készítettem.
Hűtőbe tesszük és hagyjuk teljesen megdermedni, majd díszes papírba csomagolva átadjuk annak, akinek örömet szeretnénk szerezni vele. :)
Tipp:
Ízlés szerint bármivel fűszerezhető (fahéjjal, chilivel, stb.), megszórható aszalt gyümölcsökkel, magvakkal, kókuszreszelékkel, stb.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »