Cukormentes kézműves étcsokoládé házilag recept

Hozzávalók:
- 3 evőkanál olvasztott kókuszzsír
- 3 evőkanál zsírszegény kakaópor
- 1 evőkanál természetes édesítőszer
- aszalt gyümölcsök, magok ízlés szerint
Elkészítése:
A hozzávalókat összekeverjük és szilikonos csokiformába öntjük. 3-4 percig hagyjuk hűlni, majd a tetejét megszórjuk ízlés szerint magvakkal és/vagy cukormentes aszalt gyümölcsökkel. Én szeletelt mandulával és aszalt sárgabarackkal készítettem.
Hűtőbe tesszük és hagyjuk teljesen megdermedni, majd díszes papírba csomagolva átadjuk annak, akinek örömet szeretnénk szerezni vele. :)
Tipp:
Ízlés szerint bármivel fűszerezhető (fahéjjal, chilivel, stb.), megszórható aszalt gyümölcsökkel, magvakkal, kókuszreszelékkel, stb.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »