Csokoládé puding amarettinivel és erdei gyümölcsökkel recept

Hozzávalók:
- 0,5 l tej
- 1 csomag csokoládés pudingpor
- 2-3 ek cukor
- áfonya dzsem
- erdei gyümölcsök (fagyasztott)
- amarettini keksz
- juharszirup
Elkészítése:
A pudingot a szokott módon elkészítjük. Átlátszó poharakba töltjük. Mikor már megdermedt vastagon megkenjük áfonya dzsemmel. Mehetnek rá a kis darab amarettini kekszek (aki szereti előtte rumban is áztathatja), tetejére kerül az erdei gyümölcs, végül pedig juharsziruppal locsoljuk meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »