Csokis ostya recept

Hozzávalók:
- 250 g margarin
- 2 ek kakaópor
- 200 g kristálycukor
- 2 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 csomag pudingpor (csokoládés)
- 100 g mazsola
- 100 g ostyalap
Elkészítése:
Gőz fölött olvasztjuk fel a margarint, majd keverjük hozzá a kakaót és a cukrot, ezt 10 percig kavarjuk.
Ezután hozzáadjuk a tojásokat, a pudingport, a mazsolát és még 5 percig kavarjuk a gőz fölött.
A gőzről levéve beletördeljük az ostyalapokat a forró masszába, majd alufóliával kibélelt formába nyomkodjuk. Alaposan kihűtjük és utána felszeleteljük.
Tipp:
Nagyon finom és egyszerű édesség
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »