Csokis ostya recept
Hozzávalók:
- 250 g margarin
- 2 ek kakaópor
- 200 g kristálycukor
- 2 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 csomag pudingpor (csokoládés)
- 100 g mazsola
- 100 g ostyalap
Elkészítése:
Gőz fölött olvasztjuk fel a margarint, majd keverjük hozzá a kakaót és a cukrot, ezt 10 percig kavarjuk.
Ezután hozzáadjuk a tojásokat, a pudingport, a mazsolát és még 5 percig kavarjuk a gőz fölött.
A gőzről levéve beletördeljük az ostyalapokat a forró masszába, majd alufóliával kibélelt formába nyomkodjuk. Alaposan kihűtjük és utána felszeleteljük.
Tipp:
Nagyon finom és egyszerű édesség
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

