Csokis nápolyi recept
Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 cs csoki pudingpor
- 1 cs ostyalap
Elkészítése:
Gőz fölött egy edényben összekeverjük a margarint, a porcukrot, a tojásokat és a csoki pudingport.
Ha elolvadt, levesszük a tűzről és beletördeljük az ostyalapot.
Összeforgatjuk.
Egy őzgerinc formát folpackkal kibélelünk, majd beleöntjük a nápolyit. Összetömörítjük, ráhajtjuk a fólia leleső részeit és legalább 1 éjszakára hűtőben dermesztjük.
Másnap szeleteljük.
Nagyon gyorsan elkészülő, nagyon finom desszert.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

