Csokis nápolyi recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 cs csoki pudingpor
- 1 cs ostyalap
Elkészítése:
Gőz fölött egy edényben összekeverjük a margarint, a porcukrot, a tojásokat és a csoki pudingport.
Ha elolvadt, levesszük a tűzről és beletördeljük az ostyalapot.
Összeforgatjuk.
Egy őzgerinc formát folpackkal kibélelünk, majd beleöntjük a nápolyit. Összetömörítjük, ráhajtjuk a fólia leleső részeit és legalább 1 éjszakára hűtőben dermesztjük.
Másnap szeleteljük.
Nagyon gyorsan elkészülő, nagyon finom desszert.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.