Csiga-biga recept

Hozzávalók:
- 50 dkg darált háztartási keksz
- 10 dkg porcukor
- 3 ek kakaópor
- 10 dkg margarin
- ízlés szerint rumaroma
- 10 ek baracklekvár
Díszítéshez:
- fogvájó
- színes marcipán
- kókuszreszelék
- zöld ételszínezék
Elkészítése:
A kakaópor kivételével az alapanyagokat összedolgozzuk és ketté vesszük.Az egyik felébe tesszük a kakaóport.Ez lesz a csiga feje és a teste.A tészta másik feléből hengert sodrunk és feltekerjük ez lesz a csiga háza. Marcipánból elkészítjük az arcát.Kókuszreszeléket zöld színezővel beszínezzük ez lesz a fű.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »