Citromvarázs recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 db citrom héja és leve
- 4 ek kristálycukor
- 0,5 l tejföl
- 2 cs habpor
- 3 dl tej
- 2 cs babapiskóta
Elkészítése:
A citrom héját lereszeljük, majd a levét kifacsarjuk. A habport összekeverjük a tejjel, elkezdjük felverni, hozzáadjuk a cukrot és teljesen kemény habbá verjük.
Hozzákeverjük a tejfült, majd a citrom héját és levét. Az egészet habverővel még eldolgozzuk kicsit. Ha lehet akkor verünk még rajta egy keveset.
Egy jénai vagy tepsi alját kitesszük babapiskótával, kenünk rá a citromos krémből.
Addig folytatjuk a rétegezést amíg a hozzávalók el nem fogynak. Arra figyeljünk, hogy a tetejére krém kerüljön.
A tetejét ízlés szerint díszíthetjük. Pár órára hűtőbbe tesszük, majd lehet is fogyasztani.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »