Citromos torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kis csomag babapiskóta
- 4 dl tejföl
- 2 dl habtejszín
- 6-7 dkg porcukor
- 2 citrom
Elkészítése:
Egy kapcsos tortaforma alját kitesszük babapiskótával.
A tejfölt kikeverjük 1 citrom levével, a porcukorral és a felvert tejszínhabbal, majd egy kevés krémet kenünk a babapiskótára. A rétegezést addig folytatjuk, míg a hozzávalók el nem fogynak. Arra figyeljünk, hogy a tetejére krém kerüljön.
A maradék citrommal díszítjük, majd 4-5 órára hűtőbe tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »