Citromos torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kis csomag babapiskóta
- 4 dl tejföl
- 2 dl habtejszín
- 6-7 dkg porcukor
- 2 citrom
Elkészítése:
Egy kapcsos tortaforma alját kitesszük babapiskótával.
A tejfölt kikeverjük 1 citrom levével, a porcukorral és a felvert tejszínhabbal, majd egy kevés krémet kenünk a babapiskótára. A rétegezést addig folytatjuk, míg a hozzávalók el nem fogynak. Arra figyeljünk, hogy a tetejére krém kerüljön.
A maradék citrommal díszítjük, majd 4-5 órára hűtőbe tesszük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »