Citromos torta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kis csomag babapiskóta
- 4 dl tejföl
- 2 dl habtejszín
- 6-7 dkg porcukor
- 2 citrom
Elkészítése:
Egy kapcsos tortaforma alját kitesszük babapiskótával.
A tejfölt kikeverjük 1 citrom levével, a porcukorral és a felvert tejszínhabbal, majd egy kevés krémet kenünk a babapiskótára. A rétegezést addig folytatjuk, míg a hozzávalók el nem fogynak. Arra figyeljünk, hogy a tetejére krém kerüljön.
A maradék citrommal díszítjük, majd 4-5 órára hűtőbe tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

