Citromos csoda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fél liter tejföl
- 1 citrom leve és reszelt héja
- 14 evőkanál kristálycukor
- 3 cs vaníliás cukor
- fél liter habtejszín
- bármilyen gyümölcs
- 400 g babapiskóta
Elkészítése:
A tejfölt, cukrot, vaníliás cukrot, az 1 citrom reszelt héját, levét jól összekeverjük, majd a habtejszínt kemény habbá verjük és a tejfölös masszával összekeverjük.
Négy literes jénai tál aljára krémet simítunk, erre 1 sor babapiskótát rakunk, erre újra masszát, majd egy sor meggyet. Erre babapiskótát, újra masszát és így tovább a tetejére massza kerüljön.
A tetejére meggyet vagy bármilyen gyümölcsöt tehetünk, ezzel díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »