Citromos csoda recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- fél liter tejföl
- 1 citrom leve és reszelt héja
- 14 evőkanál kristálycukor
- 3 cs vaníliás cukor
- fél liter habtejszín
- bármilyen gyümölcs
- 400 g babapiskóta
Elkészítése:
A tejfölt, cukrot, vaníliás cukrot, az 1 citrom reszelt héját, levét jól összekeverjük, majd a habtejszínt kemény habbá verjük és a tejfölös masszával összekeverjük.
Négy literes jénai tál aljára krémet simítunk, erre 1 sor babapiskótát rakunk, erre újra masszát, majd egy sor meggyet. Erre babapiskótát, újra masszát és így tovább a tetejére massza kerüljön.
A tetejére meggyet vagy bármilyen gyümölcsöt tehetünk, ezzel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

