Barackos-babapiskótás süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók: /27 -cm tortaforma /
- 40 dkg babapiskóta
- 1,5 l tej
- 2 cs tejszín ízű pudingpor
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 8+4 ek kristály cukor
- 8 db őszibarack
- 5 dkg étcsokoládé vagy tortadara
Elkészítése:
Megfőzzük a két fajta pudingot külön-külön. A tejszín ízűt a 8 kanál cukorral és egy liter tejjel. A vaníliást 4 kanál cukorral és fél liter tejjel.
Egy tortaforma alját /az enyém 27cm-es / kirakjuk babapiskótával és ráöntjük a tejszínes puding felét. Négy darab őszibarackot meghámoztam,kimagoztam és vékony cikkekre vágtam.
Kiraktam vele a tortaformát. Erre újabb sor piskóta majd a vaníliás puding és 4 db cikkekre vágott barack kerül. Befedjük egy sor babapiskótával és bevonjuk a tejszínes pudinggal. Étcsokoládét reszelünk rá, vagy megszórjuk tortadarával és egy napra a hűtőbe tesszük.
A tortaformát levesszük és felszeleteljük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »