Banános krémdesszert recept

Hozzávalók:
- 12 babapiskóta (hosszúkás)
- 3 banán
- 1 csomag főzés nélküli pudingpor
- 250 ml tejszín
- 150 ml tej
- 1 csomag tejszínhabpótló por
- 2 ek xilit
- kávé
- étcsokoládé
Elkészítése:
A tejszínhabpótló port, a xilitet és a tejet keményre felverjük. A tejszínt és a főzés nélküli pudingport keményre kikeverjük. A kávét lefőzzük.
A piskótákat a tálak aljába rakjuk, majd meglocsoljuk kávéval. A banánt felébe vágjuk, majd ezt is kettévágjuk, és 2 darabot ráteszünk a piskótákra. A pudingot elosztjuk a tálakban, és a tejszínnel díszítjük.
A csokoládét lereszeljük, és a tálak tetejére szórjuk. Pár órára hideg helyre tesszük. Tálaláskor megszórhatjuk még durvára vágott mogyoróval is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »