Babapiskótával töltött ostyalap recept

Hozzávalók:
- 20×30 cm-es tepsi
- 2 db ostyalap
- kb 15 db cukrozott babapiskóta
- meggybefőttlé
- 7 dl tej
- 2 cs vaníliás pudingpor
- ízlés szerint cukor
- 2 db citrom reszelt héja és leve
Elkészítése:
A pudingporokat a cukorral,tejjel felfőzzük,ízesítjük a citrom levével és lereszelt héjával.
A tepsibe fektetjük az egyik ostyalapot,megkenjük a langyosra hűlt puding felével. A babapiskótát belemártjuk a befőttlébe,de csak épp egy kicsit,mert különben nem tartja formáját és szétázna.
Rákenjük a maradék krémet,befedjük a másik ostyalappal. Hűtőbe tesszük,másnap kockákra vágjuk. Nagyon üdítő hatású,kellemes ízt varázsol a nagy hőségben.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »