Babapiskótával töltött ostyalap recept

Hozzávalók:
- 20×30 cm-es tepsi
- 2 db ostyalap
- kb 15 db cukrozott babapiskóta
- meggybefőttlé
- 7 dl tej
- 2 cs vaníliás pudingpor
- ízlés szerint cukor
- 2 db citrom reszelt héja és leve
Elkészítése:
A pudingporokat a cukorral,tejjel felfőzzük,ízesítjük a citrom levével és lereszelt héjával.
A tepsibe fektetjük az egyik ostyalapot,megkenjük a langyosra hűlt puding felével. A babapiskótát belemártjuk a befőttlébe,de csak épp egy kicsit,mert különben nem tartja formáját és szétázna.
Rákenjük a maradék krémet,befedjük a másik ostyalappal. Hűtőbe tesszük,másnap kockákra vágjuk. Nagyon üdítő hatású,kellemes ízt varázsol a nagy hőségben.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »