Babapiskótás süti recept
Hozzávalók:
- 2 csomag babpiskóta
- 2 nagy doboz tejföl
- 10 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
Egy jénaiba lefektetünk egy sor babapiskótát. A tejfölt összekeverjük a porcukorral és a van. cukorral, ennek felét a babapiskótára öntjük, majd megint egy sor babapiskóta jön és erre öntjük a tejfölös krém másik felét, úgy ,hogy ellepje a piskótát, hogy az meg tudjon puhulni. Egy órára állni hagyjuk a hűtőben, míg a piskóta megpuhul. A tetejét bármivel lehet díszíteni én a meggyet választottam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

