Babapiskótás pudingtorta recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
12 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 40 dkg babapiskóta
- 1,5 l tej
- rumaroma
- 1 csomag vanília ízű pudingpor
- 1 csomag csokis pudingpor
- 1 csomag kókusz ízű pudingpor
- 12 ek cukor
- 10 dkg mazsola
- reszelt étcsoki, vagy tortadara
Elkészítése:
A három fajta pudingot külön-külön megfőzzük fél-fél liter tejjel és 4-4 evőkanál cukorral. A mazsolát rumos, langyos vízbe áztatjuk.
Egy tortaformába, vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük a piskótát, és a pudingokat. A forma alját kirakjuk a babapiskótával, meglocsoljuk a rumaromával, majd még melegen ráöntjük a vaníliás pudingot, és megszórjuk lecsepegtetett mazsolával.
Folytassuk a rétegezést a piskótával, a csokis pudinggal, mazsolával, majd ismét a piskótával. Legfelülre a kókusz ízű puding kerüljön.
A tetejét szórjuk meg tortadarával, vagy reszelt csokival. A tortát tegyük a hűtőbe és csak másnap szeleteljük fel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.