Babapiskótás pudingtorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg babapiskóta
- 1,5 l tej
- rumaroma
- 1 csomag vanília ízű pudingpor
- 1 csomag csokis pudingpor
- 1 csomag kókusz ízű pudingpor
- 12 ek cukor
- 10 dkg mazsola
- reszelt étcsoki, vagy tortadara
Elkészítése:
A három fajta pudingot külön-külön megfőzzük fél-fél liter tejjel és 4-4 evőkanál cukorral. A mazsolát rumos, langyos vízbe áztatjuk.
Egy tortaformába, vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük a piskótát, és a pudingokat. A forma alját kirakjuk a babapiskótával, meglocsoljuk a rumaromával, majd még melegen ráöntjük a vaníliás pudingot, és megszórjuk lecsepegtetett mazsolával.
Folytassuk a rétegezést a piskótával, a csokis pudinggal, mazsolával, majd ismét a piskótával. Legfelülre a kókusz ízű puding kerüljön.
A tetejét szórjuk meg tortadarával, vagy reszelt csokival. A tortát tegyük a hűtőbe és csak másnap szeleteljük fel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »