Babapiskótás őzgerinces sütemény recept

Hozzávalók:
- 2 csomag csokis pudingpor
- 6 dl tej
- 3 ek cukor
- rum aroma
- 1 csomag babapiskóta
Díszítés:
- tejszínhab
Elkészítése:
A pudingport a cukorral és kevés tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a maradék tejet is és lassú tűzön sűrűre főzzük.
Hozzáadjuk az aromát és a kis darabokra tördelt babapiskótát.
Egy őzgerincformát fóliával kibéleljük, és a már nem forró pudingot beleöntjük és hűtőbe téve hagyjuk teljesen megkötni.
A lehűlt pudingot tálcára borítjuk, a fóliát lehúzzuk róla. Szeletelve, tejszínhabbal kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »