Babapiskótás őzgerinces sütemény recept

Hozzávalók:
- 2 csomag csokis pudingpor
- 6 dl tej
- 3 ek cukor
- rum aroma
- 1 csomag babapiskóta
Díszítés:
- tejszínhab
Elkészítése:
A pudingport a cukorral és kevés tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a maradék tejet is és lassú tűzön sűrűre főzzük.
Hozzáadjuk az aromát és a kis darabokra tördelt babapiskótát.
Egy őzgerincformát fóliával kibéleljük, és a már nem forró pudingot beleöntjük és hűtőbe téve hagyjuk teljesen megkötni.
A lehűlt pudingot tálcára borítjuk, a fóliát lehúzzuk róla. Szeletelve, tejszínhabbal kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »