Babapiskótás őzgerinces sütemény recept
Hozzávalók:
- 2 csomag csokis pudingpor
- 6 dl tej
- 3 ek cukor
- rum aroma
- 1 csomag babapiskóta
Díszítés:
- tejszínhab
Elkészítése:
A pudingport a cukorral és kevés tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a maradék tejet is és lassú tűzön sűrűre főzzük.
Hozzáadjuk az aromát és a kis darabokra tördelt babapiskótát.
Egy őzgerincformát fóliával kibéleljük, és a már nem forró pudingot beleöntjük és hűtőbe téve hagyjuk teljesen megkötni.
A lehűlt pudingot tálcára borítjuk, a fóliát lehúzzuk róla. Szeletelve, tejszínhabbal kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »



