Babapiskóta torta recept

Hozzávalók:
- 2 cs babapiskóta
- 2 nagy pohár tejföl
- 1 cs pudingpor (tetszőleges)
- 0,5 l tej
- 1 cs vaniliás cukor
- 2 ek lekvár
- 2 ek kakaópor
- 1 cs tortazselé
Elkészítése:
A tejfölt 3 részre osztjuk, az egyik részébe tesszük a vaniliás cukrot, a másikba a lekvárt, a harmadikba a kakaóport. A tortaformát kirakjuk a piskótával, megkenjük a vaniliás tejföllel, újabb réteg piskóta jön, amit a lekváros tejföl követ, majd megint piskóta, erre jön a kakaós tejföl.
A tejben felfőzzük a pudingport a cukorral és a tejfölre öntjük. Tortazselét készítünk és ráöntjük a pudingra. Pár órát hűtőbe tesszük, ami után szépen tudjuk szeletelni. (a pudingra tehetünk idény gyümölcsöt is, nekem most nem volt, e miatt tortadarával szórtam le a tetejét)
Nagyon könnyed édesség, és viszonylag gyorsan elkészül.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »