Babapiskóta torta recept

Hozzávalók:
- 2*375 g tejföl
- 2 csomag hidegen keverhető pudingpor
- 1-2 csomag babapiskóta
- gyümölcs (én barackkal csináltam de bármilyen gyümölccsel nagyon finom)
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 csomag tortazselé
Elkészítése:
A tejfölt tálba öntjük és beleszórjuk a pudingport. Jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot.
Egy 24 cm-es tortaforma alját kitesszük babpiskótával, majd a tejfölös massza felét rátesszük. A massza tetejére ismét piskótákat helyezünk és ezt addig folytatjuk, amíg a krém el nem fogy.
A tetejét végül megkenjük a krémmel, majd gyümölcsöt teszünk rá. Ráöntjük a zacskón lévő leírás szerint elkészített tortazselét a tortára.
Hűtőbe tesszük és fél nap után szeletelhető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »