Babapiskóta torta recept
Hozzávalók:
- 2*375 g tejföl
- 2 csomag hidegen keverhető pudingpor
- 1-2 csomag babapiskóta
- gyümölcs (én barackkal csináltam de bármilyen gyümölccsel nagyon finom)
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 csomag tortazselé
Elkészítése:
A tejfölt tálba öntjük és beleszórjuk a pudingport. Jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot.
Egy 24 cm-es tortaforma alját kitesszük babpiskótával, majd a tejfölös massza felét rátesszük. A massza tetejére ismét piskótákat helyezünk és ezt addig folytatjuk, amíg a krém el nem fogy.
A tetejét végül megkenjük a krémmel, majd gyümölcsöt teszünk rá. Ráöntjük a zacskón lévő leírás szerint elkészített tortazselét a tortára.
Hűtőbe tesszük és fél nap után szeletelhető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

