Babapiskóta pudinggal és gyümölccsel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 liter tej
- 2 csomag babapiskóta
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 2 cs vaníliás cukor
- ízlés szerint édesítőszer (cukor, barna cukor)
- gyümölcsök
- (én most a színek miatt mirelit vegyes erdei gyümölcsöket használtam)
Elkészítése:
A babapiskótát larakjuk egy jénai tálba (csak azért abba, mert jól látszanak a rétegek és a színek). Ezután a tejből és a pudingporból elkészítjük a pudingot, amit ízesítünk a cukorral és a vaníliás cukorral.
Az első sor babapiskótára lassan ráöntjük a pudingot (még melegen), majd gyümölcsöket rakunk rá. Jöhet a következő réteg és ezt addig ismételjük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.A tetejére díszítésnek gyümölcs kerüljön. (Nekem 3 sor lett a fenti hozzávalókból.)
Összeállítás után néhány órát ajánlatos állni hagyni, hogy a babapiskóta jól megpuhuljon. Nagyon finom lett, mindenkinek ajánlom. Igaz, nem meleg süti, de azért remélem elnyeri a tetszéseteket :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »