Babapiskóta pudinggal és gyümölccsel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 liter tej
- 2 csomag babapiskóta
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 2 cs vaníliás cukor
- ízlés szerint édesítőszer (cukor, barna cukor)
- gyümölcsök
- (én most a színek miatt mirelit vegyes erdei gyümölcsöket használtam)
Elkészítése:
A babapiskótát larakjuk egy jénai tálba (csak azért abba, mert jól látszanak a rétegek és a színek). Ezután a tejből és a pudingporból elkészítjük a pudingot, amit ízesítünk a cukorral és a vaníliás cukorral.
Az első sor babapiskótára lassan ráöntjük a pudingot (még melegen), majd gyümölcsöket rakunk rá. Jöhet a következő réteg és ezt addig ismételjük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.A tetejére díszítésnek gyümölcs kerüljön. (Nekem 3 sor lett a fenti hozzávalókból.)
Összeállítás után néhány órát ajánlatos állni hagyni, hogy a babapiskóta jól megpuhuljon. Nagyon finom lett, mindenkinek ajánlom. Igaz, nem meleg süti, de azért remélem elnyeri a tetszéseteket :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »