Ananászkrém recept

Hozzávalók:
- 1 db ananászkonzerv
- 3 dl habtejszín
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 15 dkg cukor
- 1 ek porcukor
Elkészítése:
Az ananászt leszűrjük és jól lecsepegtetjük. Az ananász levéhez hozzáadjuk a cukrot és a pudingport, majd fél dl vizet, majd sűrűre főzzük. A pudingot hagyjuk kihűlni. A tejszínhez hozzáadjuk a porcukrot és kemény habbá verjük. Az ananászból és a tejszínből keveset félreteszünk a díszítéshez, a többit belekeverjük a kihűlt pudingba. Poharakba adagoljuk a masszát. Ananásszal és tejszínhabbal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »