Ananászkrém recept
Hozzávalók:
- 1 db ananászkonzerv
- 3 dl habtejszín
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 15 dkg cukor
- 1 ek porcukor
Elkészítése:
Az ananászt leszűrjük és jól lecsepegtetjük. Az ananász levéhez hozzáadjuk a cukrot és a pudingport, majd fél dl vizet, majd sűrűre főzzük. A pudingot hagyjuk kihűlni. A tejszínhez hozzáadjuk a porcukrot és kemény habbá verjük. Az ananászból és a tejszínből keveset félreteszünk a díszítéshez, a többit belekeverjük a kihűlt pudingba. Poharakba adagoljuk a masszát. Ananásszal és tejszínhabbal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

