Ananászkrém recept
Hozzávalók:
- 1 db ananászkonzerv
- 3 dl habtejszín
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 15 dkg cukor
- 1 ek porcukor
Elkészítése:
Az ananászt leszűrjük és jól lecsepegtetjük. Az ananász levéhez hozzáadjuk a cukrot és a pudingport, majd fél dl vizet, majd sűrűre főzzük. A pudingot hagyjuk kihűlni. A tejszínhez hozzáadjuk a porcukrot és kemény habbá verjük. Az ananászból és a tejszínből keveset félreteszünk a díszítéshez, a többit belekeverjük a kihűlt pudingba. Poharakba adagoljuk a masszát. Ananásszal és tejszínhabbal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

