Tonhalas táska recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 1 tonhalkonzerv
- kb 1 dl ketchup
- kb 10 dkg trappista sajt
- oregánó
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- lenmag, szezámmag
Elkészítése:
A tonhalat villával jól összetörjük, ízlés szerint teszünk bele ketchupot, reszelt sajtot és fűszereket – én éppen oregánót.
Kinyújtjuk a tésztát 2-3 mm vastagságúra.
Téglalapokra vágjuk a tésztát, megkenjük tojással, ráhalmozzuk a tonhalat az egyik felére, rácsukjuk a másik felét, jól összenyomjuk és villával lenyomkodjuk körben a széleket. Ezt érdemes jó alaposan csinálni, mert nekem némelyik táskából meg akart szökni a hal :)
A tészta tetejét is megkenjük tojással és megszórhatjuk lenmaggal vagy szezámmaggal.
Előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük (200 °c-on kb 20 perc).
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »